De vegaschnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
50 gram
Culinaire room
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
2.5 gram
Verse bieslook
½ stuk(s)
Mini-komkommer
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Tomaat
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
30 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
1.5 el
Witte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!