
Hoisinsaus is een typische dikke, bruine, zoete Aziatische saus. Je kunt het gebruiken om te marineren, glaceren en als dipsaus!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
25 gram
Hoisinsaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Wortel
125 gram
Champignons
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten)
5 gram
Gemberpuree
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Thais basilicum
½ stuk(s)
Knoflookteen
180 ml
Water voor de rijst
½ el
Water voor saus
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Rodewijnazijn
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout



