De tacosalade, een favoriet uit de Tex-Mex keuken, ontstond in de jaren '60 als een speelse variant op de traditionele taco. Het combineert verse en gewaagde ingrediënten voor een gemakkelijk aan te passen gerecht met veel smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
70 gram
Maïs in blik
½ head
Romaine
½ stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Limoen
¼ pak(ken)
Zwarte bonen
100 gram
Kippendijreepjes
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Sweet chili tortillachips
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Gerookt paprikapoeder
½ el
Suiker
30 ml
Wittewijnazijn
50 ml
Water
1.5 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout