Runderlende is een ideaal stuk vlees voor in de oven. Vergeet het vlees niet eerst te laten rusten voor je het aansnijdt - daar wordt het malser van.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Aardappelen
5 gram
Verse munt en bieslook
50 gram
Biologische zure room
125 gram
Rode kerstomaten
½ stuk(s)
Entrecote
½ stuk(s)
Cantaloupemeloen
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
[Plantaardige] boter
1.5 el
Olijfolie
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het beste kun je de runderlende al een half uur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen en alvast droogdeppen met keukenpapier.