Wil je jouw zelfgemaakte tzatziki extra body en smaak geven en heb je extra tijd? Laat de yogurt dan eerst nog uitlekken in een fijne doek.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Turks broodje
40 gram
Volkoren couscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja, Lupine)
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Komkommer
50 gram
Biologische volle yoghurt
4 ml
Olijfolie met citroen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Rodewijnazijn
80 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het kan zijn dat je meer couscous krijgt dan je nodig hebt voor dit recept. Weeg daarom eerst de juiste hoeveelheid af. De rest kun je bijvoorbeeld gebruiken in een lunchsalade.
Tip: De ui gaat rauw door de couscoussalade. Houd je niet van rauwe ui? Bak deze dan mee met de burger.