
Indiase roti's zijn zachte flatbreads gemaakt van volkorenmeel. Dankzij hun zachte, buigzame textuur zijn ze uitstekende wraps - perfect om gegrild vlees, groenten of curry's in te verpakken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Kip-kalkoengehakt
½ stuk(s)
Komkommer
75 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Roti
(Bevat: Mosterd, Tarwe)
½ zakje(s)
Surinaamse kruiden
1.5 el
Wittewijnazijn
1 el
Ketjap of zoete sojasaus
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout



Tip: Houd je van pikant en heb je sambal in huis? Voeg dan 1 tl per persoon toe.
