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Roerei met tomaat, peterselie en een volkoren pittenbroodje

Roerei met tomaat, peterselie en een volkoren pittenbroodje

4.1
(84)
Allergènes:
Œuf
Lait (contient du lactose)
Gluten
Soja

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

4

Œuf de poule

(Contient: Œuf)

1

Tomates prunes

3

Persil plat frais

(Peut contenir : Céleri)

2

Pain gris

(Contient: Lait (contient du lactose), Gluten, Soja Peut contenir : Œuf, Fruits à coque, Graines de sésame, Lupin)

Ingrédients à avoir chez soi

filet

Lait

(Contient: Lait (contient du lactose))

1 cs

Huile d'olive

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories242 kcal
Énergie (kJ)1012.5 kJ
Graisses11 g
Graisses saturées4 g
Glucides10 g
Fibres alimentaires1 g
Protéines16 g

Ustensiles

Bol
Poêle à bords hauts
Assiette

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.

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