HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRoerbak Met Biefstukpuntjes En Sesam
topBanner
Roerbak met biefstukpuntjes en sesam

Roerbak met biefstukpuntjes en sesam

met Vietnamese saus en gemengde groenten

Supersnel
Lees meer

We hebben de biefstukpuntjes al gemarineerd en de Oosterse groente vast gesneden. Zo kun je deze Vietnamese roerbak in no time op tafel zetten.

Labels:FamilieLekker snel
Allergenen:SojaGlutenTarweSesamzaadGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 gram

Aziatisch gemarineerde biefstuk puntjes

(BevatSoja, Gluten, Tarwe)

400 gram

Oosterse groentemix

170 gram

Bruine snelkookrijst

2 stuk(s)

Knoflookteen

2.5 cm

Verse gember

10 gram

Sesamzaad

(BevatSesamzaadKan bevattenNoten, Pinda's)

1 zakje(s)

Vietnamese saus

(BevatSoja, Glutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

½ stuk(s)

Groentebouillonblokje

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Bloem

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2595 kJ
Energie (kcal)620 kcal
Vetten15.0 g
waarvan verzadigd2.0 g
Koolhydraten83 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels9 g
Eiwitten12 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Rasp
Pan met deksel
Hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember. Meng in een kom de Vietnamese saus, de gember, de helft van de knoflook en per persoon: 1/2 el bloem en 2 el water.

2

Kook 250 ml water per persoon in een pan met deksel en verkruimel er per persoon 1/4 groentebouillonblokje boven. Kook de rijst, afgedekt, 10 minuten.

3

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan met deksel. Roerbak de groentemix en de overige knoflook 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg 25 ml water per persoon toe en bak het geheel 3 minuten op hoog vuur. Voeg de biefstukpuntjes en het sausmengsel toe en bak al roerend 3 minuten. Voeg de rijst toe en roerbak nog 1 minuut. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de roerbak over de borden. Garneer met de sesamzaadjes.