
Chorizo is een Spaanse worstsoort die de smaak en rode kleur te danken heeft aan het ingrediënt paprikapoeder.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
85 gram
Bruine snelkookrijst
25 gram
Chorizoblokjes
1 stuk(s)
Ei
1 stuk(s)
Paprika
100 gram
Doperwten in blik
½ stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Lente-ui
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Citroen
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
¼ el
Zonnebloemolie
¼ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Extra vierge olijfolie

Tip: Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.

Tip: Je hoeft verse gember niet te schillen voordat je hem raspt. Dat scheelt weer tijd!

