
Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze variant maak je van orzo. Dit heeft minder tijd nodig om te garen, maar heeft wel het smeuïge dat je van risotto gewend bent.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Sperziebonen
5 gram
Verse krulpeterselie & tijm
0.16 stuk(s)
Citroen
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
250 ml
Zoutarme runderbouillon
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



