
Een perfecte risotto kost tijd en geduld. Een handige tip om het proces soepel te laten verlopen: houd de bouillon heet op het fornuis!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Tomaat
75 gram
Risottorijst
¼ stuk(s)
Rode peper
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
⅓ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
100 gram
Spinazie
½ el
Olijfolie
250 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout


Tip: Vervang eventueel 1/3 van de bouillon met witte wijn.



