
Chili con carne komt, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, oorspronkelijk uit Texas! Het werd eind 19e eeuw populair en is inmiddels een vast onderdeel van de Texaans-Mexicaanse keuken. Het is zelfs het officiële gerecht van de staat Texas!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Paprika
60 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Tomaat
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
20 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ el
[Plantaardige] boter
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



