De vegaschnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Gesneden spitskool
75 gram
Basmatirijst
½ bosje(s)
Lente-ui
¼ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Gerst Kan bevatten: Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
180 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nog fijner voor je hem aan de kom toevoegt.