.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Aubergine
½ pièce(s)
Oignon
1 pièce(s)
Gousse d'ail
35 g
Tomates rouges et jaunes semi-séchées
90 g
Penne
0.99 cc
Paprika en poudre
50 ml
Crème fraîche liquide
(Contient Lait (contient du lactose))
5 g
Basilic frais
25 g
Pecorino râpé AOP
40 g
Roquette
1.5 cs
Huile d'olive
½ cs
Farine
à votre goût
Poivre et sel
60 ml
Bouillon de légumes à faible teneur en sel
½ cs
Vinaigre balsamique noir
Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de penne.Bereid de bouillon.Snijd de aubergine in blokjes van 1 - 2 cm.Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Hak de gedroogde-tomatenmix grof.
Kook de penne 10 - 12 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.Meng de blokjes aubergine met 1/2 el bloem per persoon.Verhit 1 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.Bak de aubergine in 8 - 10 minuten rondom bruin.
Conseil: Ce plat est calorique. Si vous surveillez votre apport, préparez 70 g. de penne par personne et utilisez la moitié du pecorino. Vous pourrez utiliser le reste le lendemain dans une salade.
Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Bak de ui, knoflook en grofgesneden tomatenmix 3 - 4 minuten. Voeg het paprikapoeder toe en bak nog 1 minuut.Blus af met 1/2 el zwarte balsamicoazijn per persoon en de groentebouillon.Voeg de slagroom toe en kook nog 4 - 5 minuten zachtjes.
Snijd het basilicum in reepjes en verdeel de rucola over diepe borden.Roer de penne, de aubergine, de helft van de pecorino en de helft van het basilicum door de saus. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over diepe borden.Garneer met de overige pecorino en het overige basilicum.