Skip to main content
Peanut coconut bowl with pak choi

Peanut coconut bowl with pak choi

with Romano pepper and broccoli

Labels:
Plantaardig
Veggie
Allergenen:
Pinda's
Tarwe
Soja
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

75 gram

Basmatirijst

125 gram

Broccoli

½ stuk(s)

Paksoi

½ stuk(s)

Limoen

1 stuk(s)

Knoflookteen

90 ml

Kokosmelk

10 gram

Gezouten pinda's

(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)

15 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Gluten, Pinda's)

½ zakje(s)

Zoet-pikante chilisaus

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

½ stuk(s)

Ui

10 ml

Sojasaus

(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)

40 gram

Pindasaus

(Bevat: Pinda's, Soja)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

½ tl

Pikante rode saus

naar smaak

Peper en zout

150 ml

Water

Voedingswaarden

Energie (kJ)3466 kJ
Energie (kcal)828 kcal
Vetten42.6 g
waarvan verzadigd19.7 g
Koolhydraten92.2 g
waarvan suikers17.1 g
Vezels12.4 g
Eiwitten22.3 g
Zout2.7 g
Potassium675.3 mg
Calcium121.6 mg
Iron1.8 mg

Benodigdheden

Pan
Rasp
Steelpan met deksel
Wok of hapjespan
Deksel
Vork

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders