Skip to main content
Paasontbijt

Paasontbijt

met paashaan, appel-frambozenspread, gekookt ei, aardbeiensalade en sinaasappelsap

3.8
(76)

De appel-frambozenspread is 100% natuurlijk!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Sesamzaad

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

stuk(s)

Aardbei

6 stuk(s)

Perssinaasappel

40 stuk(s)

Veldsla

25 gram

Kruidenkaasblokjes

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Crackers

(Bevat: Gluten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Appel-framboos vruchtenspread

2 stuk(s)

Paashaan

(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten)

Zelf toevoegen

1 el

Honing

snufje

Zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)675 kcal
Energie (kJ)2824.2 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten97 g
Vezels7 g
Eiwitten24 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

Kook de eieren.
1

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

Meng de aardbeien met de veldsla.
2

Verwijder het kroontje van de aardbeien. Pers het sap van de sinaasappels uit. Maak een dressing van de honing en 1 el sinaasappelsap per persoon. Meng de helft van de aardbeien met de veldsla in een kom, bestrooi met kruidenkaasblokjes en besprenkel met de dressing.

Beleg de zweedse crackers.
3

Beleg de zweedse crackers met 1 tl appel-frambozenspread per cracker en de overige aardbeien.

4

Hak de kopjes van de eieren en bestrooi met zout.

Fijne Pasen!
5

Serveer de paashaan met de overige appel-frambozenspread, het gekookte ei, de Zweedse crackers, de aardbeiensalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders