
In dit recept leg je het witte kaas blok in zijn geheel in de oven. Zodra de kaas smelt vormt dit een heerlijk romige saus voor bij de orzo.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

Tip: De ovenschotel is klaar als de groenten beetgaar zijn en de witte kaas goed zacht is geworden.

