Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en daarom in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle smaken op van dit eenpansgerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
175 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
2.68 stuk(s)
Lente-ui
2 cm
Verse gember
200 gram
Kippendijreepjes
1 stuk(s)
Komkommer
2 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)400 gram
Verse udonnoedels
(BevatGluten, Tarwe)1 stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Ketjap manis
100 ml
Kippenbouillon
Tip: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Calcium vind je ook in boerenkool en paksoi.
Tip: Let jij op je zoutinname? Spoel de noedels dan voor gebruik goed af in een vergiet en/of laat de ketjap achterwege. Die kun je altijd na het serveren nog naar smaak toevoegen.