
De ambachtelijke achterham in dit recept draagt het keurmerk Duurzaam Varkensvlees - dat staat voor lokaal, verantwoord en vooral smaakvol varkensvlees.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
20 ml
Ketjap manis
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ stuk(s)
Paprika
⅓ stuk(s)
Spitskool
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Ei is een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.
