
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit het noorden van India en wordt daar al eeuwenlang gekoesterd om zijn unieke smaak en aroma. Een perfecte toets aan dit recept!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kipfilet
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
60 gram
Pindasaus
(Bevat: Soja, Pinda's)
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Spies
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Mini-komkommer
stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Ui
1 tl
Suiker
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Ketjap of zoete sojasaus
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!