
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kipfilet
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
60 gram
Pindasaus
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Spies
1 stuk(s)
Wortel
25 gram
Vegetarische kroepoek
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Ui
1 el
Ketjap of zoete sojasaus
½ el
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Olijfolie
1 tl
Suiker
5 ml
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat het bouillonblokje dan achterwege.



Let op: de satésaus is licht pittig. Houd je daar niet van of eten er kinderen mee? Serveer de satésaus dan apart. Houd je juist van pittig? Voeg dan naar smaak sambal toe.