topBanner
Naanpizza met rundergehakt en spinazie

Naanpizza met rundergehakt en spinazie

Met een frisse salade

QUICK & EASY
Lees meer

Dit gerecht staat vliegensvlug op tafel, doordat je naanbrood gebruikt als pizzabodem. Je geeft deze pizza nog een verrassende twist door de tomatensaus te vervangen door yazzara, een Oosterse wortel-pompoendip. Lekker met een frisse salade!

Labels:Lekker snelEten binnen 3 dagen
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

200 gram

Spinazie

125 gram

Rode cherrytomaten

80 gram

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3753 kJ
Energie (kcal)897 kcal
Vetten47.0 g
waarvan verzadigd11.1 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers13.1 g
Vezels9 g
Eiwitten42 g
Zout1.8 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Snijplank
Fruitmesje
Oven
Koekenpan
Saladekom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

• Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 – 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. • Snipper de ui. • Pers de knoflook of snijd fijn.

2

• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 – 3 minuten. • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

• Halveer de rode cherrytomaten. • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

4

• Smeer de afgebakken naan in met yazzara. • Schep het gehakt met de spinazie erop. • Serveer de naanpizza met de salade.