Receptontwikkelaar Sarah: "Ik heb me voor dit gerecht laten inspireren door de bekende bloemkool met kaassaus, een klassieker die bij ons vroeger regelmatig op tafel stond. De bloemkool is ingeruild voor broccoli, zo is er wat meer kleur op het bord. Je brengt de patatjes op smaak met currykruiden om deze een extra kick te geven."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Kleine hamburger van gemengd gehakt
200 gram
Aardappelen
2.5 gram
Verse bieslook
25 gram
Geraspte Goudse kaas
½ zakje(s)
Currypoeder
180 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Spekreepjes
75 ml
Oatly kookhaver bio
4 ml
Olijfolie met truffelaroma
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout