Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
40 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
100 gram
Spinazie
5 gram
Verse bladpeterselie
1 stuk(s)
Biologisch wit rozenbroodje
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
175 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
Tip: Haal de roomboter uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Zet opzij tot gebruik in stap 3.
Tip: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.