Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
75 gram
Parelcouscous
(BevatGluten, TarweKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)200 gram
Spinazie
(Kan bevattenSelderij)10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevattenSelderij)2 stuk(s)
Biologisch wit rozenbroodje
(BevatGluten, Tarwe, GerstKan bevattenSoja, Lupine, Eieren, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))40 gram
Grana padano-vlokken
(BevatEieren, Melk (inclusief lactose))350 ml
Groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
2 el
Roomboter
Tip: Haal de roomboter uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Zet opzij tot gebruik in stap 3.
Tip: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.