Skip to main content
Verse ravioli met groene pesto
Verse ravioli met groene pesto

Verse ravioli met groene pesto

2 porties | met semi-gedroogde tomaat, rucola en parmigiano reggiano

4.1
(224)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Gluten
Tarwe
Rogge
Cashewnoten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Gluten, Tarwe, Rogge)

80 gram

Pesto genovese

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)

35 gram

Semi-gedroogde tomaten

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

40 gram

Rucola

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)623 kcal
Energie (kJ)2605 kJ
Vetten37.6 g
waarvan verzadigd10.1 g
Koolhydraten44.1 g
waarvan suikers1.4 g
Vezels3.5 g
Eiwitten24.8 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Kleine kom

Instructies

1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel. Snijd de semi-gedroogde tomaten in reepjes.

 

2

Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout. Rasp de parmigiano reggiano boven een kleine kom.

4

Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de kaas erover en garneer met de rucola.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders