
Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
40 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
90 gram
Linguine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Mini-romatomaten
½ stuk(s)
Paprika
½ el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



