
Met het kruidige vegan gehakt van De Vegetarische Slager geef je een malse structuur aan je Lahmacun. Makkelijk en minstens zo veelzijdig als de dierlijke variant!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Le Gehackt Super Hâché van De Vegetarische Slager®
(Bevat: Gerst, Soja)
2 stuk(s)
Libanees flatbread
(Bevat: Tarwe)
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½
Tomatenpuree
½ stuk(s)
Komkommer
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
BBQ-rub
40 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ stuk(s)
Paprika
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Deze maaltijd bevat door de grote hoeveelheid groente veel vezels en is door de mayonaise rijk aan onverzadigde vetten. Beide dragen bij aan een gezond cholesterolgehalte en een goede werking van je hart en bloedvaten.