Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels
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Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels

Kogelbiefstukreepjes met verse udonnoedels

met zoete Aziatische saus, oosterse groentemix en gomasio

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Allergenen:
Vis
Gluten
Tarwe
Soja
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Kogelbiefstuk

5 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

200 gram

Oosterse wokmix

200 gram

Verse Udon noedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

½ zakje(s)

Gomasio

(Bevat Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

[Plantaardige] boter

½ el

Zonnebloemolie

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Voedingswaarden

Energie (kcal)629 kcal
Energie (kJ)2633 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers16 g
Vezels7.2 g
Eiwitten36 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kom
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Wok of hapjespan
Koekenpan

Instructies

Cuire les condiments
1

Sortez le rumsteak du réfrigérateur pour qu’il soit à température ambiante. Dans le bol, mélangez-le avec le nuoc-mâm et la sauce soja (ketjap ou Lucullus). Couvrez d'une feuille d’aluminium, puis réservez au réfrigérateur. Faites chauffer 1/2 cs d’huile de tournesol par personne dans le wok ou la sauteuse. Faites-y cuire le mélange de gingembre, d’ail et de piment rouge 1 minute.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de vissaus en spoel de noedels voor gebruik af in een vergiet. Voeg eventueel aan tafel nog een beetje vissaus toe naar smaak.

Cuire les légumes
2

Ajoutez le mélange de légumes asiatiques au wok ou à la sauteuse et faites-les cuire 4 à 6 minutes. Ajoutez ensuite les nouilles udon et la sauce douce asiatique. Mélangez bien. Faites chauffer le tout 2 minutes.

Cuire la viande
3

Faites chauffer 1/2 cs de beurre par personne à feu moyen-vif dans la poêle. Dès qu'elle bien chaude, ajoutez-y le rumsteak. Faites cuire la viande 2 minutes par côté. Retirez-la de la poêle, disposez-la sur une planche à découper et découpez-la en fines lanières.

Tip: Houd je van rosé? Bak dan 2 minuten op de ene kant en nog 1 minuut op de andere kant.

Servir
4

Servez les nouilles aux légumes dans des assiettes creuses. Disposez les lanières de rumsteak par-dessus. Garnissez de gomasio.