
Tomatentapenade is een pikante mix van rijpe en zongedroogd tomaten, olijven en kappertjes, met knoflook en kruiden. Deze hartige spread is perfect om op brood te smeren of om toe te voegen aan gerechten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Tomatentapenade
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet Kan bevatten: Selderij)
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Wortel
5 gram
Verse bladpeterselie & basilicum
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Hamburger van gemengd gehakt
(Bevat: Ei, Tarwe Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)
½ stuk(s)
Paprika
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
50 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



