De combinatie van yoghurt, munt en komkommer geeft een frisse draai aan dit gerecht. Dat maakt deze Griekse maaltijd niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Kipgyros
100 gram
Biologische halfvolle yoghurt
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuk(s)
Komkommer
150 gram
Orzo
(BevatTarwe, GlutenKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)1 stuk(s)
Rode ui
1 pak(ken)
Passata
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
BBQ rub
1 stuk(s)
Gele paprika
10 gram
Verse munt
(Kan bevattenSelderij)naar smaak
Peper en zout
2 el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ stuk(s)
Groentebouillonblokje
Tip: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.