Lente-ui is een zeer veelzijdige en voedzame groente! Het bevat weinig calorieën, maar veel vitamine A, C en K. Het is ook een goede bron van vezels en antioxidanten, en ondersteunen de gezondheid van het immuunsysteem en de spijsvertering.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Broccoli
75 gram
Jasmijnrijst
½ bosje(s)
Lente-ui
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Kippendijfilet
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Olijfolie
45 ml
Water
naar smaak
[Zoutarme] sojasaus
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
Tip: Heb je weinig tijd? Rijg de kipstukjes en bosui dan niet aan een spies, maar bak ze los in de pan. Minder werk, maar wel even lekker!