Dit gerecht is geïnspireerd op Sichuaanse Kung Pao en vervangt kipblokjes door hartig gehakt en pinda's door knapperige cashewnoten, maar houdt de gebakken groenten in een heerlijke zoete en pikante saus.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kip-kalkoengehakt
75 gram
Basmatirijst
¼ zakje(s)
Maizena
(Kan bevatten: Gluten)
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Noten, Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Paprikareepjes
½ stuk(s)
Courgette
½ tl
Pikante rode saus
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 tl
Wittewijnazijn
25 ml
Water voor saus
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
1 tl
[Zoutarme] sojasaus
½ el
Zonnebloemolie