
De Kabocha is een Japanse pompoensoort met een extra zoete smaak en melige structuur - zeer geschikt voor puree of zoete bereidingen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ stuk(s)
Kabocha pompoen
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Italiaanse groentemix
150 gram
Kalfsstoof
1 stuk(s)
Laurierblad
1 takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Biologische ontbijtkoek
25 gram
Spekreepjes
125 gram
Kastanjechampignons
50 ml
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
30 gram
Salademix met zonnebloemscheuten
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
3 tl
Mosterd
75 ml
Zoutarme runderbouillon

Tip: Je kunt de schil van de pompoen eten, dus die hoef je niet te schillen.




