
Je brengt de vegetarische burger op smaak met boekoeloekoe-burgermix. Deze mix bevat maar liefst 15 verschillende soorten kruiden, specerijen en groenten!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
20 gram
Boekoeloekoe-burgermix
(Bevat: Tarwe, Haver, Selderij Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja, Lupine, Gluten, Pinda's)
½ stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
⅓ stuk(s)
Rode ui
15 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
50 gram
Witte kool en wortel
½ stuk(s)
Komkommer
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Tarwe, Rogge Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
1 tl
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Pikante rode saus [zoals sriracha]
5 ml
[Plantaardige] melk
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voeg voor het gemak volledige eieren toe aan de kom. De juiste hoeveelheid meet je na het klutsen af met een eetlepel.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!


Tip: Houd je niet van pikant? Laat dan de sambal weg. Heb je teveel wortel-koolsla voor op de burger? Serveer het dan naast de burger als extra bijgerecht.