
Gele wortels zijn een oude wortelvariëteit die rijk is aan luteïne en bètacaroteen, wat ze hun zonnige kleur geeft. In tegenstelling tot oranje wortels, die later werden gekweekt, bieden gele wortels een mildere zoetheid.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Gele wortel
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Portobello
¼ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat: Mosterd Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
¼ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 tl
Rodewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ tl
Bloem
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout





