Skip to main content
Griekse yoghurt met mandarijn, gedroogde vijgen en cashewnoten

Griekse yoghurt met mandarijn, gedroogde vijgen en cashewnoten

3.7
(80)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Pinda's
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

3 stuk(s)

Gedroogde vijgenstukjes

35 gram

Cashewnoten

(Bevat: Pinda's, Noten)

2 stuk(s)

Appelsien

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)367 kcal
Energie (kJ)1535.5 kJ
Vetten22 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten30 g
Vezels4 g
Eiwitten11 g

Instructies

1

Verdeel de yoghurt over de kommen.

2

Snijd de vijgen klein, hak de cashewnoten grof en verdeel de mandarijnen in parten. Verdeel de vijgen, cashewnoten en mandarijnen over de yoghurt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders