Wist je dat het groene gedeelte van de prei de meeste vitaminen en mineralen bevat? Snijd iets fijner, was goed en stoof mee voor een extra voedzame ovenschotel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Prei
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
50 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
¼ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] boter
¾ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: De groenten en het gehakt hoeven niet volledig gaar te zijn. Ze garen namelijk nog verder in de oven.
Weetje: Groenten eten heeft veel voordelen, waaronder het verlagen van het risico op chronische ziekten. Minder dan 4 op de 10 Belgen en Nederlanders eet dagelijks 200 gram groente. Dit recept bevat 250 gram groente, waardoor je al 4/5 van de ADH binnenkrijgt.