Hoewel gnocchi vaak worden beschouwd als een pastasoort, zijn het eigenlijk een soort dumplings uit Italië. Gelukkig kunnen ze op dezelfde manier worden gebruikt als elke andere pastavorm: ze zijn geschikt voor allerlei sauzen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
175 gram
Gnocchi
(Bevat: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1 el
Water voor saus
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Schep de gnocchi niet te vaak om. Geef ze de tijd om mooi te kleuren.