
Witte grillkaas is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Witte langgraanrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Witte grillkaas
()
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ stuk(s)
Paprika
5 gram
Verse bladpeterselie
()
25 gram
Biologische volle yoghurt
()
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout



Tip: Bak de grillkaas pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer direct na het bakken, want dan is hij op zijn best: lekker mals en krokant!
