
De ambachtelijke achterham in dit recept draagt het keurmerk Duurzaam Varkensvlees - dat staat voor lokaal, verantwoord en vooral smaakvol varkensvlees.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
200 gram
Groentemix met witte kool
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
0.13 stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.