Een leuke combinatie vandaag op je bord - een Italiaans gerecht met Libanees platbrood! Door de korte oventijd zet jij deze platbroodpizza's zo op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Libanees flatbread
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
125 gram
Champignons
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
25 gram
Geraspte Goudse kaas
50 gram
Geraspte mozzarella
½ el
Olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.
Tip: Passen niet alle pizza’s tegelijkertijd in de oven? Beleg de volgende flatbreads dan pas als de andere in de oven staan, zo voorkom je dat de bodem vochtig wordt.