
De kabeljauw is met hengel en lijn gevangen, wat zorgt voor minimale bijvangst. Mede hierdoor verdient hij het MSC-keurmerk voor duurzaam gevangen vis.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Rode ui
25 gram
Spekreepjes
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Spinazie
25 gram
Zure room
100 gram
Pastinaak
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Zwarte balsamicoazijn

Tip: Wist je dat deze maaltijd per portie meer dan 250 gram groenten bevat? En dat voor minder dan 650 kilocalorieën!

Tip: Tijd besparen? Ga terwijl de rode ui bakt alvast verder met de volgende stap.


Tip: De kabeljauw in dit gerecht is rijk aan jodium – een belangrijk mineraal voor de schildklier, de stofwisseling en voor de groei van kinderen.