
Citroenen voegen niet alleen een frisse toets en kleur aan je gerecht toe, maar dragen ook bij aan het ondersteunen van je spijsvertering!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
½ stuk(s)
Ui
½ blik(ken)
Kerstomaten in blik
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Citroen
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1.5 tl
Paprikapoeder
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Puntpaprika bevat naast vitamine C ook veel vitamine E. Deze antioxidant zit ook in zonnebloemolie, volkorenproducten, noten, zaden en groene groenten.


