
Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
½ stuk(s)
Paksoi
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe)
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout



