Vissaus is een zoute smaakversterker die veel voorkomt in de Zuidoost-Aziatische keuken. Je eten zal er echter niet merkbaar visachtig door smaken. In plaats daarvan zorgt het voor een subtiele hartige, umami smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
90 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Groene currykruiden
10 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
100 gram
Kipfiletblokjes
200 gram
Broccoli
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Wortel
5 gram
Gemberpuree
½ el
Zonnebloemolie
300 ml
Water
â…“ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.