
Parelcouscous is ontstaan ter vervanging van welk destijds schaars product? (Het juiste antwoord is: Parelcouscous is ontstaan in de jaren 50, als alternatief voor rijst.)
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Paprika
3 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Gezouten amandelen
70 gram
Parelcouscous
100 gram
Gekleurde wortelmix
⅓ zakje(s)
Karwijzaad
50 gram
Biologische volle yoghurt
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
¼ el
Extra vierge olijfolie
100 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
Zonnebloemolie


Tip: Je ontvangt meer parelcouscous dan je nodig hebt voor dit recept. De overige parelcouscous kun je bijvoorbeeld de volgende dag koken en gebruiken in een lunchsalade of soep.


Tip: Wist je dat je door de paprika in dit gerecht meer dan de ADH vitamine C binnenkrijgt? Eén rode paprika per persoon levert je zelfs meer dan het dubbele!