
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
½ pièce(s)
Poire
½ pièce(s)
Banane
75 g
Flocons d'avoine
(Contient: Gluten)
50 g
Farine d'amande
(Contient: Fruits à coque)
1.5 cc
Cannelle en poudre
30 g
Raisins secs
(Peut contenir : Arachides, Graines de sésame, Fruits à coque)
1 pièce(s)
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
1 cc
Extrait de vanille
pièce(s)
Jus d'orange et banane
cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
1 cc
Levure chimique
(Contient: Lait (contient du lactose), Lupin)
pincée
Sel

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een cakevorm in met roomboter. Snijd de peer klein en snijd de banaan in plakken.
Meng in een grote mengkom de havermout, amandelmeel, bakpoeder, kaneel, rozijnen en zout.

Voeg in een kleine beslagkom de banaan, ei en vanille-extract. Meng met een mixer tot de banaan fijn is en het een geheel is. Voeg het banaan-sinaasappelsap toe en mix kort totdat alles goed gemengd is.

Voeg de peer en het eimengsel toe aan de mengkom met het havermoutmengsel en roer kort om tot een beslag. Schep het beslag over in de cakevorm en verdeel zonder aan te drukken over de vorm. Bak de cake 35-40 minuten in het midden van de oven.