Receptontwikkelaar Chiara: "Dit recept is geïnspireerd op 'Beef Bulgogi' (gegrild vlees), wat oorspronkelijk wordt bereid tijdens Koreaanse BBQ. In dit gerecht vind je vergelijkbare smaken terug: zo marineer je de biefstukreepjes in onze zoete en hartige bulgogisaus."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Sesamzaad, Soja, Tarwe, Gluten)
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Komkommer
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Witte kool en wortel
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
15 ml
Honing-gemberdressing
1 tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Pikante rode saus
naar smaak
Zout
Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al 30 minuten tot een uur van tevoren uit de koelkast halen. Dan zijn ze ook vanbinnen op temperatuur en krijg je een malser resultaat.