
Deze week geniet je van een pizza die bij weinig pizzeria’s op de menukaart zal staan: een bietenpizza. Voor de bodem zijn, zoals de naam al prijsgaf, bieten gebruikt. De smaak van biet combineert goed met de rucola en zwarte balsamicoazijn. Op de extra informatiekaart lees je meer over deze speciale pizza!
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
¼
Oignon rouge
125 g
Champignons
1
Pizza à la betterave
(Contient: Gluten)
50 g
Fromage frais aux herbes
(Contient: Lait (contient du lactose))
25 g
Grana Padano râpé
(Contient: Lait (contient du lactose), Œuf)
½ cc
Origan séché
10 g
Graines de tournesol
(Peut contenir : Fruits à coque, Arachides, Graines de sésame)
40 g
Roquette
(Peut contenir : Céleri)
1 cs
Huile d'olive
½ cc
Vinaigre balsamique noir
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de rode ui in ringen. Snijd de champignons in plakken.

Besmeer elke bietenpizza met de helft van de olijfolie en de kruidenroomkaas. Verdeel er vervolgens de rode ui en champignons over. Bestrooi vervolgens met de grana padano, oregano, peper, zout en zonnebloempitten. Besprenkel tenslotte met de overige olijfolie.
Bak de pizza 8 minuten in de oven.

Snijd de pizza’s in 8 gelijke stukken en verdeel over de borden. Bestrooi met rucola en besprenkel met zwarte balsamicoazijn.